Guide to succes

Zorg goed voor jezelf en voor onze gym

 Resultaat behaal je door consequent goed voor jezelf en je omgeving te zijn. Wij hebben een guide to succes geschreven met 7 regels die jouw zeker zullen helpen bij het behalen van jouw doelen.

Lees meer …Guide to succes

Gewichthefseminar SPORTJA

Krachtsporten in Nederland worden, onder andere door Crossfit, steeds populairder. Dit geldt ook voor gewichtheffen (olympic weightlifting). Gewichtheffen is een sport waar snelheid, kracht, techniek en concentratie samen komen. De snatch en clean & jerk vereisen veel oefening en training. Om gewichtheffers, crossfitters, krachttrainers en fitnessinstructeurs te ondersteunen organiseert SPORTJA in samenwerking met Jeremy Regensburg een 3 uur durende seminar gewichtheffen.

Lees meer …Gewichthefseminar...

Cursus afvallen: Fat Fighters

Klaar met al je overtollige kilo’s? Wil jij werken aan de beste versie van jezelf? Dan ben je bij SPORTJA aan het juiste adres om op een verantwoorde manier af te vallen. Wij leren je om fit te worden én fit te blijven.

Lees meer …Cursus afvallen:...

Workshop conditioning: When the going gets tough!

De trainer aan het woord: Ben.

Zweten, buiten adem zijn en een rood aangelopen gezicht. Conditioning is niet sexy. Daarom snap ik dat mensen het vaak laten voor wat het is, maar conditietraining hoeft niet saai, eentonig of vermoeiend te zijn. Ook zie ik veel dat conditioning wordt onderschat en wordt er niet nagedacht over het trainen binnen verschillende energiesystemen. Time for change; let's get sweating!

Lees meer …Workshop...

What does it take?

Echte Sportja sporters:

  • Halen voldoening uit trainen met losse gewichten, niet uit fitness apparaten
  • Focussen liever op juiste uitvoering van een oefening dan op een TV scherm
  • Laten hun ego thuis
  • Bereiken hun doel