afvallen

Wat doet krachttraining met een vrouw? Part - 1

Ze heet Nine en vele van jullie zullen haar herkennen van de foto's op de site, de flyer of foto bij een blogpost. Na jaren te hebben gedanst en cardio training gedaan te hebben is ze begonnen aan krachttraining.

Samen met Niels is ze begonnen, kreeg ze alle basisoefeningen uitgelegd en hebben ze 3 weken samen getraind waarna ze zelf aan de slag is gegaan met een schema. We hebben de eerste meting (gewicht, vetmeting door middel van huidplooimeting en omtrek meting) gedaan op 18 december en hebben aan haar voedingspatroon NIKS veranderd. Ze at relatief weinig, beperkte de koolhydraat inname en at in het weekend chips en koekjes. Met kerst en oud & nieuw heeft ze niet getraind en lekker slecht gegeten, zoals het hoort! Na 7 weken hebben we op 4 februari een tweede meting gedaan. Met de metingen hebben we rekening gehouden met de menstruatie cyclus en hebben we op ongeveer hetzelfde moment de meting gedaan.

Cijfers zeggen meer dan 1000 woorden, so here it is!

Tabel Nine

Nine merkt dat ze is afgevallen op haar benen, buik en rug. Ze merkt dat het verschil tussen haar linkerbeen en -bil en rechterbeen en -bil minder is geworden en dat haar armen en schouders gespierder zijn. Ook de huisgenote van Nine ontging de veranderingen niet! Nine blijft aan krachttraining doen, wilt sterker te worden en haar vetpercentage omlaag brengen. Succes Nine!

Kan je afvallen in vet met krachttraining? Ja. Kan je je lichaam positief veranderen met krachttraining? Ja. Is krachttraining voor vrouwen? Hell yeah!!

Heb je vragen over krachttraining voor vrouwen? Stuur dan een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Start nu je Gratis Proefweek!

De meeste lezers van dit blog vragen een gratis proefweek aan.

Wil jij ook gebruikmaken van een gratis proefweek? Meld je dan vandaag nog aan!

START MIJN GRATIS PROEFWEEK

What does it take?

Echte Sportja sporters:

  • Halen voldoening uit trainen met losse gewichten, niet uit fitness apparaten
  • Focussen liever op juiste uitvoering van een oefening dan op een TV scherm
  • Laten hun ego thuis
  • Bereiken hun doel