Verbeter sterk jouw resultaten door gewoontes: II van III

Door trainer Alexander Vermetten:

Bijna de helft van de dingen die wij in het dagelijks leven doen is uit gewoonte. Denk bijvoorbeeld aan die rit naar huis na een lange werkdag. Je stapt in de auto of op de fiets en opeens ben je thuis. Van wat er onderweg gebeurd is, kun je je maar weinig herinneren. Dit zijn je gewoontes die aan het werk zijn geweest. In deze blogserie ontleden we gewoontes en zetten we ze in voor een positiever en sportiever leven.

Lees meer …Verbeter sterk...

Verbeter sterk jouw resultaten door gewoontes: I van III

Door trainer Alexander Vermetten:

Bijna de helft van de dingen die wij in het dagelijks leven doen is uit gewoonte. Denk bijvoorbeeld aan die rit naar huis na een lange werkdag. Je stapt in de auto of op de fiets en opeens ben je thuis. Van wat er onderweg gebeurd is, kun je je maar weinig herinneren. Dit zijn je gewoontes die aan het werk zijn geweest. In deze blogserie ontleden we gewoontes en zetten we ze in voor een positiever leven

Lees meer …Verbeter sterk...

Doelen stellen en betere prestaties in de sportschool

Door Lieke Bloemendal, SPORTPSYCHOLOOG VSPN®

2019 is weer begonnen! En natuurlijk heb je jezelf ook dit jaar iets voorgenomen op sportief gebied. Je wil de competitie winnen, 10 kilometer hardlopen, een mudrun voltooien, regelmatig naar de sportschool, op het podium komen, afvallen, etc. Allemaal mooie doelen! Maar, hoe zorg je er nu voor dat je die doelen op zo’n manier stelt, dat ze je ook écht kunnen ondersteunen om te bereiken wat jij wilt bereiken?

Lees meer …Doelen stellen en...

Guide to succes

Zorg goed voor jezelf en voor onze gym

 Resultaat behaal je door consequent goed voor jezelf en je omgeving te zijn. Wij hebben een guide to succes geschreven met 7 regels die jouw zeker zullen helpen bij het behalen van jouw doelen.

Lees meer …Guide to succes

What does it take?

Echte Sportja sporters:

  • Halen voldoening uit trainen met losse gewichten, niet uit fitness apparaten
  • Focussen liever op juiste uitvoering van een oefening dan op een TV scherm
  • Laten hun ego thuis
  • Bereiken hun doel