Het Team

Ontmoet Niels van der Klauw
Mede-eigenaar & hoofdtrainer

"Mijn naam is Niels van der Klauw; ik ben mede-eigenaar en hoofdtrainer van SPORTJA. Als hoofdtrainer ben ik verantwoordelijk voor de sportinhoudelijke kennis en begeleiding binnen SPORTJA, het trainingsmateriaal en het delen van onze sportinhoudelijke kennis via social media en seminars, workshops & cursussen. Ik train zelf op kracht en massa waarbij ik powerliften, olympisch gewichtheffen, bodybuilding en strongman trainingen combineer."

Ontmoet Jordy van der Klauw
Mede-eigenaar & trainer

"Mijn naam is Jordy van der Klauw; ik ben mede-eigenaar en trainer van SPORTJA. Ik houd me graag bezig met het verbeteren en laten groeien van de gym als bedrijf. Ook vind ik het maken van video’s, foto’s en blogs van en met onze sporters erg leuk. Ik train 2 tot 4 keer per week en doe mobiliteitstraining en kracht- & conditietraining. Tot snel in de gym!"

Ontmoet Bastiaan Brozius
Trainer

"Mijn naam is Bastiaan en ik ben trainer bij SPORTJA. Je kunt bij mij terecht voor vragen over je houding, training en voeding. Mijn werk bij SPORTJA is een verlenging van mijn eigen interesses. Ik wil mezelf zo sterk en gezond mogelijk maken. Op dit moment train ik 4 dagen per week met een focus op barbell werk met een vleugje cardio. Krachttraining is voor mij een manier om in contact te komen met mijn lichaam en te ontspannen terwijl ik me inspan."

Ontmoet Bart Kooter
Trainer

"Mijn naam is Bart Kooter en ben werkzaam bij SPORTJA als trainer. Mijn twee grote passies zijn kennis opdoen van het menselijk lichaam en (winter)sport. Deze twee passies zijn bij SPORTJA perfect te combineren. Naast SPORTJA studeer ik Fysiotherapie in Utrecht, waardoor ik mijn kennis direct toe kan passen. In mijn vrije tijd kun je mij voornamelijk vinden op de besneeuwde bergen of ergens anders in de natuur. Om fysiek fit te blijven voor op de bergen doe ik in Nederland aan Crossfit, verder vind ik het belangrijk dat sporten leuk moet zijn en dat iedereen op zijn eigen niveau kan sporten! Hopelijk zien we elkaar snel bij SPORTJA!"

Ontmoet Adnan Abdelkrim
Trainer

"Hoi, ik ben Adnan. Naast mijn werkzaamheden als trainer bij SPORTJA studeer ik aan de Haagse ALO. Ik sta dus graag voor de klas en kan in elke sport wat leuks vinden; verder interesseer ik me vooral in powerliften. Zo heb ik de afgelopen jaren met veel plezier meegedaan aan de powerlift meet van SPORTJA. Buiten dat ik graag voor de klas sta, ben ik ook ingeschreven bij een springploeg in Leiden waar ik wekelijks train. In het verleden heb ik honkbal gespeeld en sta ik af en toe graag nog op het veld om een balletje te gooien. Ik vind het gezellig om een praatje te maken en moet eerlijk toegeven dat ik een zwak heb voor slechte grappen. Hopelijk zien we elkaar snel bij SPORTJA!"

Ontmoet Ben van Egmond
Trainer

"Door mijn gevarieerde trainingsachtergrond vind ik het leuk om mensen met verschillende trainingsstijlen te begeleiden. Als trainer bij SPORTJA voel ik me daarom helemaal op m’n plek, door de veelzijdigheid van de sporters die er trainen. Naast mijn studie train ik gemiddeld zo’n 15 à 20 uur in de week. Met als doel om op een competitief niveau met CrossFit te komen. In mijn trainingen focus ik mij dus vooral op weightlifting, gymnastics, mobiliteit en conditioning."

Ontmoet Lucas de Zwart
Trainer

"Mijn naam is Lucas en naast mijn werk bij SPORTJA studeer ik Cognitieve Neurowetenschappen. Inmiddels doe ik al zo’n 10 jaar aan krachtsport waarbij ik het leuk vind om zo nu en dan over te schakelen op een totaal andere manier van trainen dan ik gewend ben. De laatste twee jaar heb ik mij vooral gericht op het gewichtheffen (snatch en clean & jerk). Ik hoop deze uitdagende sport snel weer volledig op te kunnen pakken met als doel een medaille op het NK binnen te slepen. Door mijn interesse en persoonlijke ervaring met verschillende soorten krachttraining hoop ik de sporters met uiteenlopende doelen bij SPORTJA goed te kunnen helpen!"

Ontmoet Vivian Bolle
Trainer in opleiding

"Mijn naam is Vivian, ik loop stage bij SPORTJA als trainer in opleiding. Ik studeer aan het ROC Rijnland in Leiden. Aankomend jaar studeer ik af aan de opleiding sport en bewegen coördinator en trainer-coach. Tijdens mijn opleiding leer ik de belangrijke aspecten van het trainen van techniek en houding. Mijn doel is om uiteindelijk een zelfstandige Personal trainer te worden. Ik vind het geweldig om resultaat terug te zien in de training of in uiterlijk. Zelf train ik overdag bij SPORTJA en vooral veel op houding en techniek daarbij is filmen een goede leerfase om mijn trainingen te analyseren en te verbeteren. Aankomende zomer ben ik weer veel te vinden in de zee in Katwijk en probeer ik zeker wat golven te pakken op mijn surfboard. Zwemmen en paardrijden zijn twee van mijn andere passies!"

Sportja

Elizabeth Hamelinck, 28

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat.

  • Favoriete oefening: Squat

Paul Walenkamp, 50


Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat.

  • Favoriete oefening: Squat

Sarah, 29


Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat.

  • Favoriete oefening: Squat

What does it take?

Echte Sportja sporters:

  • Halen voldoening uit trainen met losse gewichten, niet uit fitness apparaten
  • Focussen liever op juiste uitvoering van een oefening dan op een TV scherm
  • Laten hun ego thuis
  • Bereiken hun doel