Het Team

Ontmoet Ben van Egmond
Eigenaar

"Door mijn gevarieerde trainingsachtergrond vind ik het leuk om mensen met verschillende trainingsstijlen te trainen en te coachen. In mijn eigen trainingen ben ik vooral bezig met gewichtheffen, conditietraining, flexibiliteit & mobiliteit en core training. Naast SPORTJA werk ik als fysiotherapeut. Hiermee blijf ik mijn kennis verder ontwikkelen op het gebied van (beter) bewegen, revalidatie en sportspecifieke training. Blijf vooral niet met je vraag rondlopen en stel hem!"

Ontmoet Michiel Rook
Operationeel Manager

"Yo! Ik ben Michiel, en ik ben de Operationeel Manager bij SPORTJA. Ik heb jarenlang in de zaal gestaan als trainer, maar ik doe onderhand wat nodig is om de dagelijkse gang van zaken bij SPORTJA goed te laten verlopen. Je zult mij dus niet heel vaak zien, al sta ik zo nu en dan nog wel eens in de zaal! Spreek me dan vooral aan als je een praatje wilt maken, of feedback hebt over de gym. In mijn trainingen focus ik mij volledig op bodybuilding. Sinds 2022 heb ik ook ervaring in het meedoen aan wedstrijden in de Men’s Athletic Physique klasse. Heb je hier vragen over? Dan help ik je graag verder!"

Ontmoet Saïra de Graaf
Trainer & diëtiste

"Krachttraining en gezonde voeding is voor mij de perfecte combinatie. Dit komt omdat ik dagelijks bezig ben met een gezonde leefstijl. Tijdens mijn trainingen ben ik veel bezig met kracht, conditie, flexibiliteit en mobiliteit. Ik vind het leuk om mensen te helpen hun doelen te bereiken. Ik studeer voeding en diëtetiek en wil later graag leefstijl coach worden. Hier komen voeding en sport perfect samen. Als je vragen hebt over voeding bij sport mag je altijd bij me langs komen!"

Ontmoet Felix de Rond
Trainer & operationeel ondersteuner

"Mijn naam is Felix, naast trainer bij sportja ben ik yoga en pilates docent. In mijn eigen training combineer ik veel verschillende disciplines zoals bodybuilding, crossfit, pilates en yoga. Enkele van mijn bijnamen zijn: mr. legs, technoviking en paardenbeen. Deze namen vatten mij goed samen. Het liefst pomp ik benen met een stevige dosering pompmuziek. Als je vragen hebt over stretchen, spier opbouwen, aan je conditie werken of welk pompnummer je het beste door een zware set heen kan helpen, ben ik je man."

Ontmoet Zoë Eshuis
Trainer

"Hoihoi, mijn naam is Zoë. Mij kun je herkennen aan mijn luidruchtige lach en work-outs. Momenteel studeer ik naast dat ik werk bij SPORTJA. Ik heb de studie sport, bewegen en gezondheid afgerond (lifestyle coach) en daarnaast verschillende diploma’s in de sport gehaald. Van origine kom ik vanuit het turnen, maar in mijn blessuretijd gestart bij SPORTJA. Zo heb ik calisthenics, powerliften en met specific performance getraind. Geëindigd bij olympisch gewichtheffen! Mijn favoriete oefening is de snatch. Mijn doel als trainer is iemand de beste versie van zichzelf te laten worden, niet alleen fysiek, maar ook mentaal. Mocht je een specifieke performance, powerliften, fit worden, techniek check-up of gewoon lekker een afbeul sessie willen? Aarzel niet en spreek me eens aan, na het liften!"

Ontmoet Stefan Emmanouil
Trainer

"Hallo ik ben Stefan. Ik loop hier al rond sinds 2015, eerst als lid en sinds 3 jaar als trainer. Ik heb een tijd lang aan bodyweight training gedaan zoals calisthenics en daarnaast veel ook geklommen in de boulderhal. Momenteel speel ik basketbal, zit ik op mijn racefiets en doe ik daarnaast krachttrainingen. Het leukst vind ik het om bezig te zijn met sport specifieke krachttraining. Recent ben ik ook begonnen met een meditatie- en ademhalingsopleiding. Voor de toekomst wil ik graag kijken hoe ik dit kan complementeren met krachttraining. Voor vragen en een praatje schiet me gerust aan!"

Ontmoet Amber Siersma
Trainer

"Hi, Ik ben Amber. De nieuwste trainer van sportja. Je kan me herkennen aan mijn positieve instelling en grote glimlach. Mijn drijfveren in het dagelijks leven zijn; mentale- en fysieke ontwikkeling, sport en gezondheid. Elke dag sta ik op met de vraag welke mogelijkheden bijdragen aan ontwikkeling op bovenstaande gebieden en hoe ik dit kan toepassen binnen de sport. Als trainer en coach heb ik veel ervaring in de sporten; schaatsen, inline-skaten, snowboarden en skiën. Zelf houd ik me op huidig moment voornamelijk bezig met trailrunning. Daarnaast studeer ik fysiotherapie in Leiden en verzorg ik medische fitness bij een fysiopraktijk in de buurt. Spreek me vooral een keer aan in the gym. Ik leer jullie graag beter kennen."

Ontmoet Sybren Montessori
Trainer

"Hoi! Mijn naam is Sybren, student geschiedenis en trainer bij Sportja. Zelf heb ik ook een aantal jaar geleden bij Sportja mijn passie voor krachtsport ontdekt. Voor mij was het feit dat je success gebaseerd is op je eigen vooruitgang in plaats van het verslaan van een ander de grote motivatie om me meer te verdiepen in techniek en programmering. Ik heb een aantal jaar getraind als powerlifter en probeer mij nu het (olympisch) gewichtheffen meester te maken met als doel om uiteindelijk op wedstrijdniveau te komen. Als trainer is het voor mij het meest motiverend om deze kennis te kunnen delen met anderen zodat zij een beter inzicht kunnen krijgen in het hoe en waarom van krachttraining, zonder dat je afhankelijk gemaakt wordt van een ander voor jouw succes."

Ontmoet Juli Besteman
Trainer

"Hai! Ik ben Juli, een fanatieke powerlifter en fysiotherapie student. Ik doe mee aan powerliftwedstrijden en streef ernaar om mee te kunnen doen aan het open WK powerliften. Sporten en persoonlijke ontwikkeling vind ik erg belangrijk en ik praat hier met veel enthousiasme over. Ik deel graag de kennis die ik heb, dus als je een vraag hebt over trainen in het algemeen, powerliften, interesse hebt in powerliftwedstrijden, of gewoon zin om even te kletsen, spreek me vooral een keertje aan! Oh ja, je kan aan mij beter niet vragen je reps te tellen, want ik kan je aan het einde van de set 100% niet meer vertellen hoeveel je er gedaan hebt."

Sportja

Elizabeth Hamelinck, 28

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat.

  • Favoriete oefening: Squat

Paul Walenkamp, 50


Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat.

  • Favoriete oefening: Squat

Sarah, 29


Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat.

  • Favoriete oefening: Squat

What does it take?

Echte Sportja sporters:

  • Halen voldoening uit trainen met losse gewichten, niet uit fitness apparaten
  • Focussen liever op juiste uitvoering van een oefening dan op een TV scherm
  • Laten hun ego thuis
  • Bereiken hun doel