Guide to succes

guide to succes

Zorg goed voor jezelf en voor onze gym

 

Stel vragen
Je leert door vragen te stellen. Het doel van ons als trainers is om de sporters zo goed mogelijk te laten trainen. Vraag gerust eens “Waarom …?”

Techniek is prioriteit nummer 1
Start licht en focus op de juiste uitvoering van de oefeningen. Door een goede techniek te leren, verklein je de kans op blessures direct en kun je uiteindelijk zwaarder trainen.

 Pas je voeding aan
Als je je doel wilt behalen, pas je je voeding daarop aan. Zorg dat je gezond, lekker en gevarieerd en ook dat je genoeg eet en genoeg voedingsstoffen binnenkrijgt.

Haal het beste uit jezelf en anderen guide to succes
Wil je een betere versie van jezelf te worden? Ga ervoor en stel je open voor je omgeving en groei samen naar grotere hoogtes.

 Laat je ego thuis
Je doelen behaal je door consistent en slim te trainen. Doe je dit niet dan zit je jouw eigen
progressie in de weg. Ontwikkel jezelf en wees geduldig, dan word je beloond met resultaat!

 Clean gym, train dirty
Tijdens je training haal je het maximale uit je training. Ga volledig los! Na je oefening of training ruim je het materiaal netjes op. Wees dankbaar voor al het toffe trainingsmateriaal.

 Luister naar je lichaam
Herstel is een belangrijke sleutel voor betere prestaties. Zorg voor voldoende slaap en rust tussen trainingen.

 Vraag de trainers om hulp wanneer je dat nodig hebt

Cursus afvallen: Fat Fighters

afvallen

Klaar met al je overtollige kilo’s? Wil jij werken aan de beste versie van jezelf? Dan ben je bij SPORTJA aan het juiste adres om op een verantwoorde manier af te vallen. Wij leren je om fit te worden én fit te blijven.

Lees meer: Cursus afvallen:...

Gewichthefseminar SPORTJA

Gewichtheffen

Krachtsporten in Nederland worden, onder andere door Crossfit, steeds populairder. Dit geldt ook voor gewichtheffen (olympic weightlifting). Gewichtheffen is een sport waar snelheid, kracht, techniek en concentratie samen komen. De snatch en clean & jerk vereisen veel oefening en training. Om gewichtheffers, crossfitters, krachttrainers en fitnessinstructeurs te ondersteunen organiseert SPORTJA in samenwerking met Jeremy Regensburg een 3 uur durende seminar gewichtheffen.

Lees meer: Gewichthefseminar...

conditioning

Workshop conditioning: When the going gets tough!

De trainer aan het woord: Ben.

Zweten, buiten adem zijn en een rood aangelopen gezicht. Conditioning is niet sexy. Daarom snap ik dat mensen het vaak laten voor wat het is, maar conditietraining hoeft niet saai, eentonig of vermoeiend te zijn. Ook zie ik veel dat conditioning wordt onderschat en wordt er niet nagedacht over het trainen binnen verschillende energiesystemen. Time for change; let's get sweating!

Lees meer: Workshop...

What does it take?

Echte Sportja sporters:

  • Halen voldoening uit trainen met losse gewichten, niet uit fitness apparaten
  • Focussen liever op juiste uitvoering van een oefening dan op een TV scherm
  • Laten hun ego thuis
  • Bereiken hun doel