Voedingsseminar incoming: 25-01-2020!

Zaterdag 25 Januari om 10:30 organiseren we een voedingsseminar. Wil je leren jouw dagelijkse verbranding uit te rekenen? Leren berekenen hoeveel jij op basis daarvan moet eten? Wil jij leren hoe je deze gewoontes het beste in jouw leven kunt verwerken? Meld je dan aan via de inschrijflijst op de trainerstafel of stuur een mailtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Gratis voor leden en samenwerkingspartners, €19,95 voor niet-leden.

Doelen behalen in het nieuwe jaar

Door Lieke Bloemendal, SPORTPSYCHOLOOG VSPN®

2020 staat voor de deur! En natuurlijk heb je jezelf ook komend jaar iets voorgenomen op sportief gebied. Je wil de competitie winnen, 10 kilometer hardlopen, een mudrun voltooien, regelmatig naar de sportschool, op het podium komen, afvallen, etc. Allemaal mooie doelen! Maar, hoe zorg je er nu voor dat je die doelen op zo’n manier stelt, dat ze je ook écht kunnen ondersteunen om te bereiken wat jij wilt bereiken?

Lees meer …Doelen behalen in...

Verbeter sterk jouw resultaten door gewoontes: III van III

Door trainer Alexander Vermetten:

Als je de eerdere blogposts over dit topic nog niet gelezen hebt, raad ik je sterk aan Deel I en Deel II door te lezen om deze beter te begrijpen. We hebben gezien hoe belangrijk gewoontes zijn en hoe je nieuwe gewoontes aan kan leren. In deze laatste blogpost van de serie gaan we kijken wat je moet doen als je een slechte gewoonte hebt en hier verandering in wilt brengen.

Lees meer …Verbeter sterk...

What does it take?

Echte Sportja sporters:

  • Halen voldoening uit trainen met losse gewichten, niet uit fitness apparaten
  • Focussen liever op juiste uitvoering van een oefening dan op een TV scherm
  • Laten hun ego thuis
  • Bereiken hun doel