3 dingen die je een betere sporter maken

fitness

Train jij ook om jezelf te verbeteren en sterker te worden? Veel sporters die aan krachttraining doen gebruiken het ijzer om zichzelf te verbeteren en vooral om sterker te worden en af te vallen. Dit zijn vooral doelen die sporters zelf belangrijk vinden. Maar wat vindt een trainer nou belangrijk voor jou als sporter? Lees verder en kom achter 3 dingen die jou een betere sporter maken!

Lees meer: 3 dingen die je...

Iron-and-the-soul-400.jpg

Iron and the Soul

Strength training is more than just lifting weights, grunting and sweating. It can be a life altering experience. In this blogpost I pull out a gem from the black pits of the internet; the essay Iron and the Soul by Henry Rollins. An epic piece that in its shortness says it all. In this blogpost I tell you someting about Henry Rollins and the relevance of this essay for training, SPORTJA and life in general.

Lees meer: Iron and the Soul

Vacature fitnesstrainer/kracht- en conditietrainer

vacature trainer

Wij zijn op zoek naar een aanvulling op het team van trainers. Wij zoeken een man of vrouw tussen de 20 en 45 jaar die ervaring heeft met het trainen met barbells en dumbbells. Opleiding is geen vereiste want wij leren je de fijne kneepjes van het vak. Lijkt jou het leuk om part-time bij ons te komen werken als (bij)baan? Stuur dan een mail met je CV en motivatie naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Lees meer: Vacature...

What does it take?

Echte Sportja sporters:

  • Halen voldoening uit trainen met losse gewichten, niet uit fitness apparaten
  • Focussen liever op juiste uitvoering van een oefening dan op een TV scherm
  • Laten hun ego thuis
  • Bereiken hun doel