Blog Artikelen

Doelen stellen en betere prestaties in de sportschool

sportpsycholoog

Door Lieke Bloemendal, SPORTPSYCHOLOOG VSPN®

2019 is weer begonnen! En natuurlijk heb je jezelf ook dit jaar iets voorgenomen op sportief gebied. Je wil de competitie winnen, 10 kilometer hardlopen, een mudrun voltooien, regelmatig naar de sportschool, op het podium komen, afvallen, etc. Allemaal mooie doelen! Maar, hoe zorg je er nu voor dat je die doelen op zo’n manier stelt, dat ze je ook écht kunnen ondersteunen om te bereiken wat jij wilt bereiken?

Lees meer: Doelen stellen en...

Gewichthefseminar SPORTJA

Gewichtheffen

Krachtsporten in Nederland worden, onder andere door Crossfit, steeds populairder. Dit geldt ook voor gewichtheffen (olympic weightlifting). Gewichtheffen is een sport waar snelheid, kracht, techniek en concentratie samen komen. De snatch en clean & jerk vereisen veel oefening en training. Om gewichtheffers, crossfitters, krachttrainers en fitnessinstructeurs te ondersteunen organiseert SPORTJA in samenwerking met Jeremy Regensburg een 3 uur durende seminar gewichtheffen.

Lees meer: Gewichthefseminar...

Guide to succes

guide to succes

Zorg goed voor jezelf en voor onze gym

 Resultaat behaal je door consequent goed voor jezelf en je omgeving te zijn. Wij hebben een guide to succes geschreven met 7 regels die jouw zeker zullen helpen bij het behalen van jouw doelen.

Lees meer: Guide to succes

Cursus afvallen: Fat Fighters

afvallen

Klaar met al je overtollige kilo’s? Wil jij werken aan de beste versie van jezelf? Dan ben je bij SPORTJA aan het juiste adres om op een verantwoorde manier af te vallen. Wij leren je om fit te worden én fit te blijven.

Lees meer: Cursus afvallen:...

What does it take?

Echte Sportja sporters:

  • Halen voldoening uit trainen met losse gewichten, niet uit fitness apparaten
  • Focussen liever op juiste uitvoering van een oefening dan op een TV scherm
  • Laten hun ego thuis
  • Bereiken hun doel