conditioning

Workshop conditioning: When the going gets tough!

De trainer aan het woord: Ben.

Zweten, buiten adem zijn en een rood aangelopen gezicht. Conditioning is niet sexy. Daarom snap ik dat mensen het vaak laten voor wat het is, maar conditietraining hoeft niet saai, eentonig of vermoeiend te zijn. Ook zie ik veel dat conditioning wordt onderschat en wordt er niet nagedacht over het trainen binnen verschillende energiesystemen. Time for change; let's get sweating!

Wat gaan we doen?

We gaan dieper in op het gegeven waarom conditioning belangrijk voor jou is en hoe het je kan helpen met jouw training en bereiken van resultaat. Daarnaast bespreken we hoe je ervoor kan zorgen dat het leuker wordt, dat er meer uitdaging in komt of dat het wat speelser wordt. Uiteraard sluiten we af met een training om alles toe te passen en doen we met zijn allen een training. Inclusief een double under workshop!!!

Voor wie?

Eigenlijk voor iedereen die naast zijn training meer conditioning wilt doen, meer kennis/inspiratie wilt hebben om zijn/haar training wat uitgebreider te maken. Maar simpelweg ook als je meer aan je conditie wilt werken of nog net wat wilt afvallen/droogtrainen voor de zomer.

Wanneer?

Zaterdag 7 juli, we starten om 11.00u met een stukje theorie/uitleg van ongeveer 30 minuten. Daarna gaan we lekker aan de slag om zoveel mogelijk verschillende trainingstypen te behandelen met veel verschillende oefeningen. De workshop duurt tot ongeveer 12.30u.

Inschrijven

Uiteraard is het gratis voor leden, niet-leden betalen 14,95. Wil je je inschrijven, geef dat dan aan bij een van de trainers of mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Maximaal 20 deelnemers, dus meld je snel aan!

Inspiratie?

Check hier een eerdere blogpost van Niels: https://sportja.nl/finishers-een-boost-aan-het-einde-van-je-training

 

 

 

 

Start nu je Gratis Proefweek!

De meeste lezers van dit blog vragen een gratis proefweek aan.

Wil jij ook gebruikmaken van een gratis proefweek? Meld je dan vandaag nog aan!

START MIJN GRATIS PROEFWEEK

What does it take?

Echte Sportja sporters:

  • Halen voldoening uit trainen met losse gewichten, niet uit fitness apparaten
  • Focussen liever op juiste uitvoering van een oefening dan op een TV scherm
  • Laten hun ego thuis
  • Bereiken hun doel