Partners

Alle waardevolle partners van sportschool SPORTJA. Binnen SPORTJA kan je gebruiken maken van een sterk netwerk aan partners zoals onze inhouse fysiotherapeut en masseur maar ook partners van SPORTJA zoals een chiropractor, sportpsycholoog en sportarts.

fysiotherapie

Ross Watson Fysiotherapie Sports Performance is gespecialiseerd in fysio- en manueel therapie aan topsporters en amateursporters bij revalidatie van blessures en na orthopedische operaties. Daarnaast bieden wij individuele sportspecifieke performance programma’s aan iedereen die beter wil presteren in zijn of haar sport.

Ga naar de website van Ross Watson

topsportleiden

Stichting Topsport Leiden (STL) ondersteunt topsporters en  topsportclubs uit Leiden om hun topsport-ambities waar te maken, door facilitair, organisatorisch, promotioneel, met kennis en daar waar mogelijk financieel, ook via sponsors, bij te staan.

Ga naar de site van Topsport Leiden

De Zijl Zwemsport 

 

TWL logo

 

In samenwerking met TopWaterpoloLeiden en De Zijl Zwemsport verzorgen we de krachttraining van waterpoloteam heren 1.

Logo

Sanos chiropractie is dé praktijk voor Alphen a/d Rijn, Leiden en omstreken die zich richt op klachten aan de wervelkolom. Onze focus ligt op twee gebieden. Allereerst zijn dit rug-, nek-, en hoofdpijnklachten en ten tweede richten we ons op sportgerelateerde en arbeidsgerelateerde klachten. Chiropractor/fysiotherapeut Maurice en fysiotherapeute/masseuse Danielle bundelen hun krachten in een unieke werkwijze: “de nieuwe chiropractie”. Hierdoor wordt een rug benaderd vanuit meerdere vlakken en de gehele keten en niet alleen vanuit de wervels, er wordt juist gekeken naar alle facetten van een gezonde rug (wervelkolom).

Ga naar de site van Sanos chiropractie

images 02

Kika Stijger (1980) is geregistreerd SPORTPSYCHOLOOG VSPN®.  In haar eigen praktijk houdt ze zich bezig met mentale training en begeleiding van individuele (top)sporters, teams, ouders en diverse trainers en coaches binnen uiteenlopende sporten. Daarnaast verzorgt ze ook mentale training aan geblesseerde sporters en geeft ze geregeld lezingen, trainingen en workshops aan verschillende doelgroepen.

Ga naar de site van Kika Stijger Sportpsycholoog VSPN

maarten verschuuren 2 300x200

Sportarts Maarten Verschure oefent de sportgeneeskunde uit in de volle breedte, hij heeft als aandachtsgebied de begeleiding van enkele sportclubs uit de regio zoals onder andere Zorg en Zekerheid Leiden Basketball. Maarten is zelf een enthousiast sporter; zo heeft hij jarenlang gehockeyd en is op dit moment actief in kitesurfen, golfsurfen, wielrennen, squash, tennis en duiken. Zijn brede sportervaring maakt dat hij zich in iedere sporter goed kan inleven. Verschure heeft geneeskunde gestudeerd in Leiden en zijn opleiding tot sportarts afgerond in het Medisch Centrum Haaglanden te Den Haag.

Ga naar de persoonlijke pagina van Maarten op de site van het Diaconessenhuis 

Heb je vragen, laat het ons gerust weten! Mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  of bel 071-8887588, we helpen je graag.

What does it take?

Echte Sportja sporters:

  • Halen voldoening uit trainen met losse gewichten, niet uit fitness apparaten
  • Focussen liever op juiste uitvoering van een oefening dan op een TV scherm
  • Laten hun ego thuis
  • Bereiken hun doel