Groepstrainingen-collage-v2.jpg

Groepstraining

Groepstraining?! Je leest het goed, groepstraining!

Sinds het begin van SPORTJA, krijgen we al vragen over groepstrainingen. De basis en kracht van SPORTJA is individueel trainen, nu willen we ons concept uitbreiden door kwalitatief goede groepstraining aan te bieden.

We gaan van 16 april 2018 t/m 16 april 2019 een pilot draaien met een rooster voor groepstrainingen:

SPORTJA Rooster Groepstrainingen Blad1

De fundamentals training is een techniektraining die zich richt op het aanleren van de belangrijkste oefeningen binnen de klassieke krachttraining. De fundamentals is voornamelijk voor nieuwe leden die nog nooit bij SPORTJA hebben getraind en beginners. Het is de perfecte start om alle oefeningen goed aan te leren en blessurevrij te kunnen trainen. Aan het begin van de fundamentals training doe je een mobility & stability drill om op te warmen waarna je met de trainer in een klein groepje (maximaal 3 personen) aan de slag gaat.

De overige groepslessen zijn intensieve trainingen waarbij je constructief aan de belangrijkste oefeningen werkt om beter te worden in de oefeningen en je steeds sterker en fitter wordt. Voor de les doe je jouw persoonlijke warming-up bestaande uit mobility-, stability- en activatieoefeningen. Als je nog geen warming-up hebt kan je aan een trainer vragen of hij/zij er een voor je maakt. Deze groepslessen doe je in groep van maximaal 8 sporters. De groepslessen zijn onderdeel van het reguliere SPORTJA-abonnement.

Je kunt je aanmelden via de inschrijflijsten op de trainerstafel maximaal 2 weken van tevoren.

Heb je vragen, laat het ons gerust weten via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. .

Wil je meedoen? Ben je nog geen lid? Meld je dan voor een gratis proefweek

Teamwork quotes 8

What does it take?

Echte Sportja sporters:

  • Halen voldoening uit trainen met losse gewichten, niet uit fitness apparaten
  • Focussen liever op juiste uitvoering van een oefening dan op een TV scherm
  • Laten hun ego thuis
  • Bereiken hun doel