Over ons

Waarom Sportja?

SPORTJA-leden zijn divers. Toch hebben wij één ding gemeen: hard trainen, doelgericht trainen. Met losse gewichten en oefeningen met eigen lichaamsgewicht. In een open en sociale omgeving. Gemotiveerd om sterker, fitter en gezonder te worden.

Wij zijn niet gewoon een sportschool. Onze leden kiezen voor SPORTJA omdat we weten van elkaar wat we belangrijk vinden. We willen presteren. We willen groeien en een betere versie van onszelf worden. De unieke sfeer voel je gelijk als je bij ons binnenkomt. Een stimulerende sportschool en trainingsomgeving waar jij jouw doelen bereikt.

Wij geven niet alleen om hoeveel je lift, maar ook om hoe je lift. We zorgen dat je met het juiste gewicht, de juiste houding en het juiste trainingsmateriaal aan de slag gaat.

Train hard en serieus, met een glimlach.

Heb jij het SPORTJA bloed in je?

Reviews

starstarstarstarstar

5 sterren gebaseerd op
96 reviews op Facebook en Google

Zo bereik je bij Sportja jouw doelen

Training

Jouw krachttraining bij SPORTJA bestaat uit losse gewichten en vrije bewegingen. Zo train je de  functionaliteit en de werking van het lichaam het beste. Jouw conditietraining bestaat voornamelijk uit high intensity intervaltrainingen waarbij explosiviteit, snelheid en afwisseling centraal staan.

Herstel

Hiermee bedoelen we: herstel van inspanning en blessures én het voorkomen van blessures. Om zo goed mogelijk te herstellen van je inspanning is het belangrijk dat je voldoende slaapt, een goede houding aanneemt en gezond eet. Onze focus op flexibiliteit en mobiliteit om blessures te voorkomen is hoog. Bij het herstel van een blessure is deze focus des te meer van belang.

Voeding

Bij SPORTJA krijg je advies over koolhydraten, eiwitten en vetten. Het is niet alleen belangrijk dat je genoeg voedingsstoffen binnenkrijgt, maar ook dat je zorgt voor afwisseling. Voeding bevordert je herstel en verbetert je sportprestatie. We helpen je bij het vinden van de goede balans en stemmen die af op jouw behoefte.

Sportcoaching

Om je prestaties te optimaliseren word je bij SPORTJA bewust gemaakt van je gedrag op het gebied van training, voeding en herstel. We doceren, begeleiden, helpen en motiveren je in de sportschool. Samen met jou bepalen we een sportdoel en stellen we een gericht trainingsschema op.

What does it take?

Sportja sporters:

  • Halen voldoening uit trainen met losse gewichten, niet uit fitness apparaten
  • Focussen liever op juiste uitvoering van een oefening dan op een TV scherm
  • Laten hun ego thuis
  • Bereiken hun doel

WELKE TRAININGSVORM LAAT JOUW BLOED SNELLER STROMEN?

Sportschool SPORTJA is gespecialiseerd in kracht- en conditietraining met losse gewichten en oefeningen met eigen lichaamsgewicht. Het unieke trainingsconcept van SPORTJA biedt jou als sporter de mogelijkheid om heel divers te trainen. Je kunt kiezen uit, maar ook een combinatie maken van:

What's Buzzing

[widgetkit id="2"]

DE SPORTSCHOOL


Kracht- & conditietraining met losse gewichten en oefeningen met eigen lichaamsgewicht.

ONZE KENNIS, JOUW BEGELEIDING

Een kwalitatieve sportschool die verder gaat dan een standaard sportschool. Trainers en fysiotherapeuten met oog voor detail.

EEN OPEN EN SOCIALE SFEER


Onze leden zijn onze kracht. Positief en inspirerend. Train hard en serieus, met een glimlach.