Blog Artikelen

Juggernaut-400px.jpg

Perfect Form November - Student of the Iron Game IV -

Het is "Perfect Form November" bij SPORTJA! De maand om je te focussen op je techniek. In deze blogpost leggen we kort uit waarom techniek belangrijk is, wat je zelf kan doen om je techniek te verbeteren en bespreek ik een YouTube-kanaal dat je hier perfect bij helpen. Deze blogpost is dan ook weer onderdeel van de serie: Use the internet, "Become a Student of the Iron Game".

Lees meer: Perfect Form...

Rianne-Sporter-van-de-maand-400px.jpg

Sporter van de maand oktober: Rianne!

 

Wij hebben onze eigen Riri, our diamond in the sky, rockin in the gym! Ze is 7 kilo kwijt en heeft honger naar meer. Meer kilo's eraf om zich gezonder en fitter te voelen.

Lees meer: Sporter van de...

griep-en-verkoudheid-400.jpg

Wel of niet trainen bij griep of verkoudheid

Griepjes en verkoudheid steken weer lekker de kop op. Je voelt je niet top en twijfelt of het verstandig is om te gaan trainen. In deze blogpost leg ik uit wanneer je niet moet miepen en wanneer je toch echt beter thuis kan blijven.

Lees meer: Wel of niet...

Vrouwen-en-verlangen-400x225.jpg

Vrouwen en verlangen

Vrouwen en verlangen

We kennen het allemaal, die enorme hunkering naar chocolade, die zak chips of snoep. Als de zak leeg is, kan het voelen alsof we enorm gefaald hebben. We zweren dat we het nooit maar dan ook nooit meer zullen doen, om het de volgende keer gewoon weer opnieuw te doen. Voor vrouwen is het verlangen naar eten vaak groter dan voor mannen. Hoe komt dit? Hierover gaat het boek ┬┤Vrouwen en verlangen┬┤ van Alexandra Jamieson. In deze blogpost een samenvatting van het boek en vertellen we je wat je kan leren over de relatie tussen emoties, hormonen en eten.

Lees meer: Vrouwen en verlangen

What does it take?

Echte Sportja sporters:

  • Halen voldoening uit trainen met losse gewichten, niet uit fitness apparaten
  • Focussen liever op juiste uitvoering van een oefening dan op een TV scherm
  • Laten hun ego thuis
  • Bereiken hun doel