Blog Artikelen

400px-Gezocht-Stagiair-juli-2017.jpg

Vacature stage Communicatie & Multimedia Design

 

Volg jij momenteel een studie Communication & Multimedia Design en ben jij op zoek naar een uitdagende stage waarmee je de organisatie verder helpt? Dan ben je bij SPORTJA aan het juiste adres.

Lees meer: Vacature stage...

JimMikeJeff-intro.jpg

Sporters van de maand juni: Jim, Mike & Jeffrey!

De toewijding en vooruitgang die deze jongens hebben geboekt is bijzonder te noemen. Ze kwamen relatief onervaren binnen, maar hebben zich binnen drie enorm ontwikkeld. Houding, techniek en gewichten zijn ook nog eens sky high gegaan. Klasse jongens!

Tags: Sporter van de Maand .

Lees meer: Sporters van de...

Keuringsdienst-van-waarde-400.jpg

Een veelgestelde vraag die ik krijg over trainen; hoe zit het nou met shakies. Gebruik je die ook? Wat is het en waar is het goed voor? In deze post bespreek ik eiwitshakes, hoeveel gram eiwit je nou ongeveer nodig hebt en de aflevering die de 'keuringsdienst van waarde' die hieraan gewheyd (hahaha) heeft.

Tags: Voeding .

Lees meer: 'Hoe zit het nou...

SVEN-intro.jpg

Strongman onderdelen trainen bij SPORTJA

Op zondag 9 juli van 11.00 tot 12.30 geeft Sven een Strongman workshop bij SPORTJA. Strongman training is één van de krachtsporten die niet heel erg bekend is in Nederland. Misschien heb je het wel eens gezien op tv. Vooral het voortslepen van een vrachtwagen of vliegtuig is erg imposant om te zien. Bij strongman moeten zware, en soms moeilijk vast te pakken objecten worden verplaatst, worden opgetild of zelfs boven je hoofd worden getild. Hier komt veel techniek bij kijken, maar ook doorzettingsvermogen. Sven traint doordeweeks bij SPORTJA en op de zaterdag strongman onderdelen bij rawpowerbaarn in Utrecht. Strongman is zwaar, heel erg zwaar, maar maakt je ijzersterk. Daarnaast is het gewoon kicken om een zwaar object te kunnen verplaatsen.

Tags: Training Cursus .

Lees meer: Strongman...

What does it take?

Echte Sportja sporters:

  • Halen voldoening uit trainen met losse gewichten, niet uit fitness apparaten
  • Focussen liever op juiste uitvoering van een oefening dan op een TV scherm
  • Laten hun ego thuis
  • Bereiken hun doel