Rianne-Sporter-van-de-maand.jpg

Sporter van de maand oktober: Rianne!

 

Wij hebben onze eigen Riri, our diamond in the sky, rockin in the gym! Ze is 7 kilo kwijt en heeft honger naar meer. Meer kilo's eraf om zich gezonder en fitter te voelen.

Wie ben je en wat doe je?
Ik ben Rianne en ondertussen al 2,5 jaar lid bij Sportja. Als dagbesteding zit ik achter een bureau van Universiteit Leiden bij Student- en Onderwijszaken voor internationale studenten, waarbij ik me voornamelijk inzet voor huisvesting voor studenten uit het buitenland.

Waarom heb je voor SPORTJA gekozen?
Toen ik net bij Sportja kwam vond ik de persoonlijke ondersteuning van Sportja erg fijn omdat ik niet zo goed wist waar ik moest beginnen. Na een halfjaar bij Sportja heb ik mee gedaan aan de afvalcursus. Door die cursus ben ik bij de Bootcamp blijven hangen omdat het een gezellige groep is en je lekker een uur buiten helemaal los kan gaan.

Wat is je favoriete oefening?
Lastige vraag, ik houd van afwisseling (vandaar Bootcamp). Als ik echt moet kiezen ga ik denk ik toch voor de squat. Je hebt daar zoveel variaties van dat het nooit saai wordt!

via GIPHY

Welk type training vind je het leukst?
Bootcamp! De perfecte combinatie van conditie en krachttraining. Je traint het hele lichaam en je kan het zo moeilijk en zwaar maken als je zelf wilt (commentaar van Bart helpt daar bij).

Wat zijn je doelen?
Sinds afgelopen zomer ben ik zo'n 7kg afgevallen door serieuzer om te gaan met voeding in combinatie met dagelijks bewegen. Graag zou ik nog wat kwijt willen raken om me gezonder en fitter te voelen. Daarnaast heb ik altijd veel plezier met sport en dat zal ook altijd een doel blijven! :)

Rock on girl!

Start nu je Gratis Proefweek!

De meeste lezers van dit blog vragen een gratis proefweek aan.

Wil jij ook gebruikmaken van een gratis proefweek? Meld je dan vandaag nog aan!

START MIJN GRATIS PROEFWEEK

What does it take?

Echte Sportja sporters:

  • Halen voldoening uit trainen met losse gewichten, niet uit fitness apparaten
  • Focussen liever op juiste uitvoering van een oefening dan op een TV scherm
  • Laten hun ego thuis
  • Bereiken hun doel