Voedingsseminar: wat mag je wel/niet eten?

Voeding is het meest belangrijke aspect voor het behalen van resultaat als je wilt afvallen of aankomen. Het is ook belangrijk voor je fysieke en mentale gezondheid evenals je herstel vermogen na je trainingen en sterker worden. Maar voeding is niet sexy....

 Trainen daarentegen is leuk, heel erg leuk! Elke training weer geniet je met volle teugen en pomp je de gewichten tegen de zwaartekracht in alsof het je professie is. Na je training stap je op je fietsje en trap je jezelf naar huis en naar de keuken. Wat nu? Wat moet ik eten en hoeveel moet ik eten? Moet ik 3 x op een dag eten of 6 x op een dag eten om "de motor op gang te houden"? Of moet ik niks eten en op fruit shakes en gember leven? Sounds familiar? Daarom geven wij een voedingsseminar!

Duidelijkheid creƫren

Om duidelijkheid te scheppen in de zin en waanzin van BN'ers turned voedingsexperts, bloggers, magazines en bedrijven die hun producten willen verkopen geeft SPORTJA een seminar over voeding. Fundamentele aspecten van voeding worden behandeld en uitgelegd zodat jij weet wat je wel en niet moet geloven. Voeding wordt weer simpel gemaakt. En lekker!

Op een rij

De voedingsseminar vindt plaats op zaterdag 22 september en begint om 10.30 uur. De seminar zal ongeveer 2.5 uur duren. De sheets worden nagestuurd en er is ruimte tot het stellen van vragen. In de dagen na de seminar kunnen ook vragen via de mail worden gesteld via de mail. De voedingsseminar kan bijgewoond worden door leden van SPORTJA en niet-leden. Aanmelden kan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

cheat meals  Chocomel: foodporn done right!

Waar: SPORTJA
Wanneer: Zaterdag 22 september
Hoe laat: 10.30 -  13.00
Voor wie: leden van SPORTJA en niet leden die geen tot en met gemiddelde kennis over voeding hebben
Kosten: gratis voor leden van SPORTJA, 19.95 euro voor niet leden
Aantal deelnemers: maximaal 20
Aanmelden: via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Voeding

What does it take?

Echte Sportja sporters:

  • Halen voldoening uit trainen met losse gewichten, niet uit fitness apparaten
  • Focussen liever op juiste uitvoering van een oefening dan op een TV scherm
  • Laten hun ego thuis
  • Bereiken hun doel