Sporter van de maand november: Lennard

Wie ben je en wat doe je?

Mijn naam is Lennard Verbaas, ik woon in Leiden en ik ben 27 jaar oud.  Ik ben Customer Service Associate bij Deliveroo. Ook help ik EasyFiets (startend bedrijf dat fietsen verhuurd voor een vast bedrag per maand) met de marketing.In de gym ben ik te herkennen aan de grijze trui die ik al aan heb sinds dag 1 van SPORTJA.

Waarom heb je voor SPORTJA gekozen?

Vooral omdat SPORTJA een unieke visie heeft om powerliften, crossfit en pure krachttraining bij elkaar te brengen. Ik denk dat er weinig bij in de buurt komt; zeker met betrekking tot apparatuur en mogelijkheden. Als je wil kan je achter de gym een beetje schreeuwend op een tractorband hameren of , in mijn geval, met een elastiekje ergens op de grond liggen.

Wat is je favoriete oefening?

Mijn persoonlijke voorkeur gaat uit naar Lennardbankdrukken; lekker ontspannen een beetje liggen pompen. Maar als we  het hebben over een oefening waar je fysiek én mentaal beter van wordt dan is het zonder twijfel de deadlift.

Wat zijn je doelen?

Momenteel ben ik vooral bezig om uit Snap City te verhuizen. Na een onderrug blessure is het mijn doel geworden om weer naar mijn oude krachtniveau terug te gaan. Met de hulp van Ross Watson's fysiotherapie (marteling van de hamstrings....), Texas Method en een beetje discipline zou dit weer aardig recht getrokken moeten worden. Het doel blijft natuurlijk om sterk(er) te zijn!

Van welke proefles wil je gebruik maken?

Als sporter van de maand heeft Lennard mogen kiezen uit een screening door fysiotherapeut Guido Bakker of een fysieke meting met lifestyle advies door Niels.

Aangezien ik al van de fysio mag genieten ga ik voor de meting ("je bent dik") en lifestyle advies door Niels. Vooral sinds ik Niels met sjaaltje door de gym heb zien banjeren ben ik hier heel erg benieuwd naar!

One love ♥

What does it take?

Echte Sportja sporters:

  • Halen voldoening uit trainen met losse gewichten, niet uit fitness apparaten
  • Focussen liever op juiste uitvoering van een oefening dan op een TV scherm
  • Laten hun ego thuis
  • Bereiken hun doel