Sporter van de maand Mei: Desiree Rosier van Kwintessentieel

Wie ben je en wat doe je? 
Ik ben Desiree Rosier, 51 jaar en eigenaar van Kwintessentieel sportmassage & vitaal@work. Mijn hobby’s zijn kajakken (op weg naar zeevaardigheidsbewijs), duiken, freediven, lezen en ik hou erg van oplossingen. Je kunt me hier en daar in de stad tegenkomen als helper of initiator.

Waarom heb je voor SPORTJA gekozen?
Via social media zag ik jullie posts verschijnen en werd steeds enthousiaster over aanpak en expertise. Na onze ontmoeting wist ik het zeker, naar deze mannen verwijs ik mijn klanten vol overtuiging door. En met deze mensen wil ik zelf ook trainen. Want met mijn volle schema (business en pleasure) heb ik behoefte aan een stok achter de deur. En bij SPORTJA is er altijd een kritisch deskundig oog dat meekijkt en opeens een hand op een spier die niet mee hoeft te bewegen en dat wel doet. Jullie maken je naam 'sportcentrum van de vooruitgang' waar.

Wat is je favoriete oefening?
De deadlift, een hele mooie full-body oefening. Mijn aangeboren rugafwijking heb ik prima onder controle. En toch merk ik nog meer controle en souplesse in mijn bewegen nu ik de deadlift weer doe. En ook de voordelen voor mijn buikspieren pik ik graag mee. Binnenkort wil ik de one-legged ook gaan integreren.

Welk type training vind je het leukst?
Een combinatie gedurende week van solo en groepstraining. Elkaar stimuleren en een lach tussendoor wekt nog meer Happy Hormones op.

Wat zijn je doelen?
Een sterk en soepel lijf heb ik en dit jaar met 10 kilo minder dan vandaag. Als masseur heb ik geen omvang nodig, die kracht haal ik uit slim gebruik van zwaartekracht. En ik wil graag nette pushups uitvoeren en de pull-up leren.

Je wilt de sporters van SPORTJA helpen toch?! 

Klopt. Als s(up)porter van SPORTJA geef ik alle leden euro 10,- korting op alle sessies bij www.kwintessentieel.nl

En tot slot 4 tips die ik mijn klanten altijd meegeef : gebruik buikademhaling, drink voldoende water, glimlach en gebruik de foamrol!

Bedankt voor je positiviteit, Desiree! Veel plezier & succes met het sporten en je bedrijf, Kwintessentieel!

Lees hier meer van onze andere blogs of ga naar onze homepagina.

What does it take?

Echte Sportja sporters:

  • Halen voldoening uit trainen met losse gewichten, niet uit fitness apparaten
  • Focussen liever op juiste uitvoering van een oefening dan op een TV scherm
  • Laten hun ego thuis
  • Bereiken hun doel