Open dag 12 september 2015

Leuke workshops en vrij trainen op de open dag van SPORTJA op 12 september van 10.00 tot 14.00uur. Een ideale gelegenheid om SPORTJA beter te leren, maar ook om je eigen kracht te ontdekken. Kom ook en neem gerust een vriendin of vriend mee!

Een introductie tot calisthenics (10.30-12.00)

SPORTJA-Human flag JoeriOoit de Human flag gezien? Deze supervette oefening is calisthenics op het meer ervaren niveau. Maar ook push ups, squats en pull ups zijn onderdeel van calisthenics. Het is een trainingsvorm puur met eigen lichaamsgewicht.

In deze workshop laat Guido Bakker (voorzitter van Calisthenics Nederland) jou kennis maken met deze toffe sport. Welke mogelijkheden zijn er met calisthenics en kan het een positieve invloed hebben op jouw andere manier van trainen? Dit en nog meer leer je in deze workshop waar je vooral aan het werk gezet wordt!

Ice Ice SPORTJA (12.30-14.00)

In deze experimentele workshop verleggen we onze grenzen. Ademhalingsoefeningen en koude training verbeteren de prestaties van ons lichaam en onze geest.SPORTJA open dag Ice Ice SPORTJA

Het programma van deze workshop bestaat uit een korte introductie en daarna komt het doen! Ademhalingsoefeningen stroomlijnen jouw lichaam op celniveau. Een ijsbad traint de bloedvaten en verbetert de doorbloeding. Ook traint het je geest, je mentale kracht en rekent af met je ego. Bewustzijnstraining brengt je in het hier en nu. Het is de sleutel tot je diepere lagen. Bewustzijn onder extreme omstandigheden (zoals tijdens een zware training bij SPORTJA) maakt het verschil tussen winst en verlies, tussen doorgaan en opgeven. Oh en tussendoor testen we ook nog of je meer herhalingen kan squatten ;) Door middel van eenvoudige technieken maak je een groot verschil.

Informatiebijeenkomst cursus afvallen (11.00-11.30)

Van 11.00 tot 11.30 kun je langskomen voor alle informatie en vragen over de nieuwe cursus afvallen. Die start op 17 september en duurt 8 weken. Inspiratie nodig om af te vallen? Bekijk de blogs over Nine.

Vrij trainen (10.00-14.00)

Op de open dag kun je gewoon komen trainen bij SPORTJA. Je krijgt een rondleiding en uitleg van onze trainers. Daarnaast helpen zij jou ook bij jouw training. Bijvoorbeeld advies over jouw trainingsschema, hulp bij afvallen, het aanleren of verbeteren van je squat of deadlift en beantwoorden natuurlijk alle andere vragen die je hebt.

Wil je meedoen met één van de workshops? Dat kan! Meld je aan bij Jordy of via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Kosten €10 per persoon per workshop en maximaal 12 deelnemers per workshop.

Heb je vragen over de open dag? Mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en we zien je graag op 12 september!

Sportschool

What does it take?

Echte Sportja sporters:

  • Halen voldoening uit trainen met losse gewichten, niet uit fitness apparaten
  • Focussen liever op juiste uitvoering van een oefening dan op een TV scherm
  • Laten hun ego thuis
  • Bereiken hun doel