Nieuwe general mobility drill

Mobility drills, een zeer efficiënte manier om stijfheid te verminderen en het lichaam beweeglijk & soepel te houden. De mobility drill heeft dezelfde opzet als de vorige mobility drill maar met nieuwe oefeningen. De eerst twee oefeningen zijn bedoeld om de wervelkolom los te maken daarna volgen oefeningen voor het losmaken van het bekken, het activeren van de bilspier en het losmaken van spieren aan de zijkant van het bekken. Na de wervelkolom en het bekken volgt de schoudergordel. Twee oefeningen zijn bedoeld voor het activeren spieren en één oefening is bedoeld voor het beweeglijker maken van de schoudergordel.

De mobility drill kan gedaan worden voor de training om het lichaam op te warmen, specifieke gewrichten en spieren beweeglijker te maken, bepaalde spieren te activeren en de houding te verbeteren. De mobility drill kan bijvoorbeeld ook in de lunch pauze tijdens het werk gedaan worden of 's ochtends na het opstaan om stijfheid te verminderen en een actief gevoel te krijgen.

 

 

Heb je vragen over mobility of over deze mobility drill, mail dan naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Lees hier meer van onze andere blogs of ga naar onze homepagina.

What does it take?

Echte Sportja sporters:

  • Halen voldoening uit trainen met losse gewichten, niet uit fitness apparaten
  • Focussen liever op juiste uitvoering van een oefening dan op een TV scherm
  • Laten hun ego thuis
  • Bereiken hun doel