Even voorstellen, Mark Mesander

Even voorstellen,

Mijn naam is Mark Mesander, 23 jaar oud en ik woon in Haarlem. Momenteel volg ik de opleiding Sport & Bewegen aan de Hogeschool Inholland in Haarlem. Voordat ik aan mijn opleiding begon was ik altijd al sportief. Tijdens m'n opleiding ben ik me steeds meer gaan verdiepen in wat ik het leukst vind: krachttraining/bodybuilding en gezonde voeding. Ik heb verschillende cursussen afgerond het afgelopen jaar, waaronder Personal Hormonal Profiler en Top Trainer A.

Ik ben via via bij SPORTJA terecht gekomen. Ik hoorde dat er een sportschool in Leiden is waar alleen wordt gewerkt met losse gewichten en veel aandacht wordt besteedt aan persoonlijke begeleiding. Aangezien ik graag als Personal Trainer aan de slag wil, is SPORTJA voor mij de ideale stageplek.

Mijn eigen trainingen zijn gebaseerd op het vergroten van spierkracht en spiervolume/-massa. Meestal train ik 1 maand kracht en daarna 2 maanden hypertrofie (spiervolume/-massa) en dan weer kracht etc. Ik train alleen met losse gewichten in combinatie met bodyweight oefeningen. Tijdens m'n trainingen probeer ik elke keer het maximale eruit te halen.

Sinds oktober 2014 ben ik ook weer aan het hardlopen. Op 25 oktober 2014 heb ik meegedaan aan de Strong Viking Run (Brother Edition). In 2015 wil ik meedoen aan alle 4 de obstacle runs van de Strong Viking Run (Mud, Hills, Water en Brother Edition).

Verder ben ik iemand die houdt van gezelligheid, en ik vind het super tof om iemand te helpen met het bereiken van zijn/haar doel. Dus kom gerust bij me langs in SPORTJA als je vragen hebt of zin hebt in een praatje!

Lees hier meer van onze andere blogs of ga naar onze homepagina.

Sportschool

What does it take?

Echte Sportja sporters:

  • Halen voldoening uit trainen met losse gewichten, niet uit fitness apparaten
  • Focussen liever op juiste uitvoering van een oefening dan op een TV scherm
  • Laten hun ego thuis
  • Bereiken hun doel