A journey of a thousand miles begins with a single step

In januari (en februari) vind je verschillende activiteiten bij SPORTJA. Ze staan in het teken van het onderhouden van je sportiviteit en gezondheid, een leuke tijd hebben met je collega-sporters en de trainers, jezelf verbeteren op het gebied van kracht & conditie of afvallen, op gewicht blijven of juist aankomen. Kortom jij bepaalt waarom je meedoet met welke activiteit. Wil je weten aan welke activiteiten jij kunt deelnemen, lees dan snel verder.

24 januari: Open dag @ SPORTJA
Tijdens de open dag kun je interessante seminars en leuke proeftrainingen volgen. Kom ook, want de volgende onderwerpen komen aan bod: fysiotherapie/echografie spreekuur, TRX-workshop, voedingsseminar en proefgroepstraining bootcamp (buiten) en X-Force Training (binnen). De open dag is kosteloos en voor leden en niet-leden. Zonder verplichtingen. Voor het programma ga naar de Facebook-pagina. Tot de 24ste.

Check hier het Facebook-event en meld je aan!

31 januari: Workshop over voeding en kracht- & conditietraining
Het doel is om de deelnemers een goede basis mee te geven met betrekking tot de juiste voeding, de belangrijkste en beste oefeningen om houding, postuur en conditie te verbeteren en op die manier af te vallen, op gewicht te blijven of juist aan te komen. De workshop is kosteloos en voor leden en niet-leden. Zonder verplichtingen. Voor meer info ga naar het Facebook-event. Wil je er ook bij zijn: meld je aan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Check hier het Facebook-event en meld je aan!

3 februari: Kick off 10-weekse cursus afvallen
In 10 weken werk jij toe naar een realistisch streefgewicht bij je eindmeting. We starten met een beginmeting. Je traint 2x per week onder begeleiding: dinsdag en donderdag van 18.30uur tot 19.30uur. Verder kun je op andere dagen zelfstandig trainen. Kosten: €49 voor leden en €99 voor niet-leden.  Op 22 januari en 29 januari van 18.30 tot 19.30 zijn er twee informatie avonden bij SPORTJA. Wil je ook deelnemen: meld je aan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Check hier het Facebook-event en meld je aan!

Tot slot: make a change
Wil je iets in je gedrag veranderen, laat je dan inspireren door deze TED-talk:

 

 

Lees hier meer van onze andere blogs of ga naar onze homepagina.

Sportschool

What does it take?

Echte Sportja sporters:

  • Halen voldoening uit trainen met losse gewichten, niet uit fitness apparaten
  • Focussen liever op juiste uitvoering van een oefening dan op een TV scherm
  • Laten hun ego thuis
  • Bereiken hun doel