Groepstraining

Sinds het begin van SPORTJA krijgen we al vragen over groepstrainingen bij onze sportschool. De basis en kracht van SPORTJA is individueel trainen, nu willen we ons concept uitbreiden door kwalitatief goede groepstraining aan te bieden .

De fundamentals training is een techniektraining die zich richt op het aanleren en verbeteren van de belangrijkste oefeningen en bewegingen binnen de krachttraining. De fundamentals is voor nieuwe leden die nog nooit bij SPORTJA hebben getraind en beginners. Het is de perfecte start om alle oefeningen goed aan te leren, te verbeteren én blessurevrij te trainen. Aan het begin van de fundamentals training doe je Mobiliteits- & Stabilitietsoefeningen om op te warmen waarna je met de trainer in een klein groepje (maximaal 3 personen) aan de slag gaat.

De overige groepslessen zijn intensieve trainingen waarbij je constructief aan de belangrijkste oefeningen werkt om beter te worden in de oefeningen en je steeds sterker en fitter wordt. Voor de les doe je jouw persoonlijke warming-up bestaande uit mobiliteits- & stabiliteitsoefeningen. Als je nog geen warming-up hebt, vraag je aan een trainer of hij/zij er een voor je maakt. Deze groepslessen doe je in een groep van maximaal 8 (tot 12) sporters. De groepslessen zijn onderdeel van het reguliere SPORTJA-abonnement.

Ons lesrooster is als volgt:
 
Maandag
07:00 tot 08:00 - Power Hour
 
Dinsdag
19:00 tot 20:00 - Power Hour
 
Woensdag
07:00 tot 08:00 - Power Hour
19:00 tot 20:30 - Calisthenics
19:00 tot 20:30 - Weightlifting
 
Donderdag
20:00 tot 21:00 - Power Hour
 
Vrijdag
07:00 tot 08:00 - Power Hour
 
Zaterdag
09:00 tot 10:00 - Power Hour
10:00 tot 11:30 - Weightlifting
 

Heb je vragen, laat het ons gerust weten via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Wil je meedoen? Ben je nog geen lid? Meld je dan voor een gratis proefweek bij onze sportschool!

Teamwork quotes 8

What does it take?

Echte Sportja sporters:

  • Halen voldoening uit trainen met losse gewichten, niet uit fitness apparaten
  • Focussen liever op juiste uitvoering van een oefening dan op een TV scherm
  • Laten hun ego thuis
  • Bereiken hun doel