Koray-deadlift-hoofdfoto-blog.jpg

Sporter van de maand Koray - december 2017!

Wie ben je en wat doe je?

Hallo, ik ben Koray en ik ben 27 jaar oud. Ik werk fulltime voor een groot Amerikaans farmaceutisch bedrijf in Leiden. Daarnaast ben ik ook nog parttime herenkapper/barbier en hoop ik uiteindelijk hierin door te groeien en fulltime met dat vak bezig te zijn.

Koray profiel

Waarom heb je voor SPORTJA gekozen?

Op de vraag waarom ik voor Sportja heb gekozen kan ik heel kort en duidelijk over zijn. Ik wilde sterker worden in combinatie met afvallen. Dat is mij redelijk goed gelukt als ik zie waar ik vandaan kom. Ik zit nu 3 jaar bij Sportja en ik kom altijd met veel plezier naar de sportschool. Het voelt als een tweede thuis en de begeleiding en hulp die je krijgt is altijd duidelijk en goed.

Wat is je favoriete oefening?

Mijn favoriete oefening is deadlift. De progressie die ik boek met het deadliften geeft mij een enorme kick en motiveert mij. Daarnaast is deadlift een hele goede oefening voor het menselijk lichaam. Het uitvoeren van een goede deadlift zorgt voor een sterke core en een goede core zorgt voor een beter en sterk lichaam waardoor je er meer uit kan halen.

Welk type training vind je het leukst?

Welke training ik het leukst vind is toch wel krachttraining, explosiviteit en als afsluitende oefening conditie. Zo haal ik het meest eruit bij mijzelf.

Koray battle ropes

Wat zijn je doelen?

Mijn doelen voor in de toekomst is nóg sterker worden en nóg zwaarder liften plus nog wat meer afvallen. Het moet wel leuk en plezierig blijven. Ik zal nooit aan de crackers gaan of leven op konijnenvoer. Ik eet doordeweeks bewust en train 4 tot 5 keer per week. Daar voel ik mij het prettigst bij. Zo zal ik mijn doelen altijd halen. Set goals in life!
Zoals de mooie quote op de muur " When I let go of what I am, I become what I might be".

Voor Koray z'n deadlift PR check onze Instagram. Gefeliciteerd met je PR en leuk dat je sporter van de maand bent! Tot snel in de gym!

 

 

Start nu je Gratis Proefweek!

De meeste lezers van dit blog vragen een gratis proefweek aan.

Wil jij ook gebruikmaken van een gratis proefweek? Meld je dan vandaag nog aan!

START MIJN GRATIS PROEFWEEK

What does it take?

Echte Sportja sporters:

  • Halen voldoening uit trainen met losse gewichten, niet uit fitness apparaten
  • Focussen liever op juiste uitvoering van een oefening dan op een TV scherm
  • Laten hun ego thuis
  • Bereiken hun doel