Sportondersteunende training

Verbeter je sportprestaties met sportondersteunende training

SPORTJA is een sportschool gespecialiseerd in sportondersteunende training voor elke sport waarbij we werken aan kracht, snelheid, uithoudingsvermogen, lenigheid en coördinatie.

Elke sport vraagt om andere kwaliteiten. Een voetballer moet bijvoorbeeld hard kunnen sprinten en snel van richting kunnen veranderen. Een basketballer wil hoog kunnen springen en veel korte sprintjes kunnen trekken.

Het doel van sportondersteundende training bij SPORTJA is het verbeteren van deze kwaliteiten. Hierdoor presteer je als sporter beter en voorkom je blessures. We richten ons hierbij op het verder ontwikkelen van grondmotorische eigenschappen: kracht, snelheid, uithoudingsvermogen, lenigheid en coördinatie. Op basis van deze eigenschappen, in combinatie met de hoofdsport en het individuele niveau van de sporter, stellen wij een trainingsschema op.

Heb je vragen, laat het ons gerust weten! Mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel 071-8887588, we helpen je graag.

What does it take?

Echte Sportja sporters:

  • Halen voldoening uit trainen met losse gewichten, niet uit fitness apparaten
  • Focussen liever op juiste uitvoering van een oefening dan op een TV scherm
  • Laten hun ego thuis
  • Bereiken hun doel