Algemene mobiliteitstraining

Hoe doe je een goede warming up

Hoofdtrainer Niels laat in dit filmpje zien hoe je op een doeltreffende manier je warming up doet. De warming up wordt ook wel "movement preparation" genoemd. Je bereidt je lichaam voor op de oefeningen en bewegingen die je in je training doet. Hiermee verklein je de kans op blessures en verbeter je de resultaten van je training.Heb je vragen of opmerkingen? Post ze hieronder als comment. We horen graag van je.

Geniet van de dag!

 

Ontmoet Johan Eskens, masseur en coach bij SPORTJA

Hallo SPORTJA-ers!

Mijn naam is Johan Eskens en sinds februari ben ik mijn eigen bedrijf begonnen onder de naam Atman Amenti. In deze eenmanszaak bied ik diverse diensten aan, want waarom een specialist op één gebied zijn als ik een specialist op diverse gebieden ben? Mijn achtergrond aan opleidingen en werkervaring is onder andere Leraar Lichamelijke Opvoeding, Fysiotherapie (met specialisaties) en Counseling/Coachen.

Wat ik binnen SPORTJA  ga doen? Mijn passie volgen en doen waar ik goed in ben. Alleen nog maar leuke dingen doen. Vanaf 1 april zal ik, in eerste instantie op donderdag en vrijdag, officieel beginnen met het geven van massages en counselen/coachen. Fysieke en mentale begeleiding dus voor wie dat wil of nodig heeft. Mijn massages zijn een kruising tussen klassieke massage, acupressuur, lymfedrainage. Om het nog holistischer te maken: ik werk ook met energie. Zie hiervoor mijn website. Onder mijn voormalige collega’s fysiotherapie en huidige klantenkring sta ik ook bekend als “de man met de gouden handen”.

Mijn visie. Komt zeer goed overeen met hoe SPORTJA fitness en de begeleiding ziet. Ik ga ook uit van een holistische benadering en levensvisie. Bewegen, sporten zorgt er voor dat je lichaam goed belastbaar blijft. Sporten heeft ook een positieve invloed op je mentale functioneren. Als beide in balans zijn, zowel het fysieke als het mentale, zullen je prestaties in het dagelijks leven en in je sport optimaal zijn. De grens van het optimale presteren is altijd in beweging en die grens kan je qua niveau verhogen, verbeteren. Hoe je dat bereikt en ook zo kan houden hangt onder andere af van je levensstijl, trainingsstijl, trainingsarbeid en rustperiodes.

Massage en mentale begeleiding. Beide bied ik je aan vanuit mijn bedrijf “Atman Amenti”. Mijn achtergrond als leraar lichamelijke opvoeding/fysiotherapeut en coach/counselor en voormalige activiteiten op sportgebied (onder andere op hoog niveau zwemmen, schermen en triatlon) zijn een goede en brede basis voor een optimale begeleiding voor sporters op elk niveau.

Contact. Wilt u een afspraak maken voor een massage of een counseling/coaching gesprek? Of heeft u misschien een vraag? Dan kunt u op de volgende manieren contact met mij opnemen.

Telefoonnummer: 06-31362632
E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Website: www.atmanamenti.nl

Gratis overstappen? Dat kan. Stap nu over zonder dubbele kosten

Sport je momenteel ergens anders en zit je vast aan een contract, maar wil je graag bij SPORTJA komen sporten. Maak het je dan gemakkelijk door gebruik te maken van onze speciale en voordelige overstapservice! Als je je nu inschrijft bij SPORTJA dan sport je de maanden die je ergens anders nog lid bent helemaal gratis bij SPORTJA.

 Hoe werkt het?

Neem je inschrijving en opzegging bij de andere sportschool mee naar SPORTJA en schrijf je bij ons in. Je lidmaatschap bij SPORTJA gaat pas in ná het verstrijken van je einddatum bij de andere sportschool. Tot die tijd sport je bij ons helemaal gratis!

 Voorwaarde

De ingangsdatum van je contract bij de andere sportschool is voor 1 januari 2014. Je kunt van deze overstapservice gebruik maken tot 31 december 2014.

Meer informatie over onze overstapservice en de voorwaarden? Neem telefonisch contact op via 085-0600035 of mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Graag tot ziens bij SPORTJA!

De seminars zijn ingepland op 22, 26 en 27 februari! Meld je nu aan

Seminars blog

De seminars zijn gratis, zonder verdere verplichtingen en voor iedereen toegankelijk. De seminars worden gegeven bij SPORTJA op de Willem Barentszstraat 15 in Leiden.

Tijdens deze seminar is er een theorie gedeelte over voeding en training en een praktijk gedeelte over training. We zullen de basis over voeding en training behandelen. Belangrijk om sportkleding mee te nemen voor het praktijk gedeelte (deelname praktijk is vrijblijvend).

Algemene seminars voor iedereen toegankelijk
Op zaterdag 22 februari van 13.00 - 15.00.
Op donderdag 27 februari van 18.30-20.30.

 

Ook kun je als vrouw terecht bij SPORTJA voor training en advies op het gebied van kracht & conditie en natuurlijk voeding. Tijdens deze seminar gaan we specifiek in op de heersende mythes, trends en flauwekul. Die bespreken we, helpen we de wereld uit en bieden je informatie waar je iets mee kan.

Seminars specifiek voor vrouwen
Op zaterdag 22 februari van 10.00 - 12.00.
Op woensdag 26 februari van 18.30-20.30.

 

Aanmelden kan door een mail te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., vermeld daarbij de dag die je wilt. Bij minimaal 5 aanmeldingen per seminar vindt er doorgang van de desbetreffende seminar plaats.

Schrijf je snel in, ik heb er zin in! 

What does it take?

Echte Sportja sporters:

  • Halen voldoening uit trainen met losse gewichten, niet uit fitness apparaten
  • Focussen liever op juiste uitvoering van een oefening dan op een TV scherm
  • Laten hun ego thuis
  • Bereiken hun doel