Cursussen

Leerzame cursussen en workshops

Je kunt regelmatig meedoen met leuke, boeiende en leerzame cursussen, seminars en workshops. Deze zijn voor leden én niet-leden. De onderwerpen variëren! Hieronder een kort overzicht van de cursussen, klik op de cursus voor meer informatie.

Cursus afvallen

In deze 8-wekelijkse cursus afvallen ga je op een verantwoorde maar leuke manier met training en voeding aan de slag. Doel is om je gewicht én vetpercentage omlaag te brengen naar een realistisch streefgewicht en vetpercentage.  De cursus afvallen vindt drie keer per jaar plaats en start eind januari, half mei en half september. Aanmelden via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. .

Cursus Raw Strength:

Vrouwen (gelukkig!) en mannen doen steeds vaker aan krachttraining. In de cursus raw strength gaan we dieper in op de combinatie van krachttraining & voeding. Krachttraining wordt gebruikt om streker te worden, af te vallen, mooiere benen en billen en een strakkere buik te krijgen maar ook om van vele andere voordelen te genieten (must read)!  Wil je meer zelfvertrouwen krijgen? Beter squatten & deadliften én sterker worden? Meld je dan aan voor de SPORTJA cursus ‘Raw strenght’ via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Heb je vragen, laat het ons gerust weten! Mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel 071-8887588, we helpen je graag.

What does it take?

Echte Sportja sporters:

  • Halen voldoening uit trainen met losse gewichten, niet uit fitness apparaten
  • Focussen liever op juiste uitvoering van een oefening dan op een TV scherm
  • Laten hun ego thuis
  • Bereiken hun doel