Vacature kracht- & conditietrainer/fitnesstrainer

vacature trainer

Wij zijn op zoek naar een aanvulling op ons team van trainers! Wij zoeken een vrouw of man tussen de 20 en 45 jaar die ervaring heeft met training geven en/of trainen met barbells en dumbbells. Opleiding is geen vereiste, want wij leren je de fijne kneepjes van het vak! Lijkt jou het leuk om part-time bij ons te komen werken als (bij)baan? Stuur dan voor 10 december een mail met jouw CV en motivatie naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Functie

Kracht- & conditietrainer/fitnesstrainer

Uren

Tussen de 9 en de 15 uur (2 tot 3 dagdelen) per week. Waarvan tenminste 1 weekenddag van 9.00u tot 15.30u. Officiele startdatum is 1 februari. Minimaal vanaf 1 januari (en liefst zo snel mogelijk) loop je tijdens verschillende dagen, diensten en trainingen mee.

Functie omschrijving

Als trainer bij SPORTJA houd jij je bezig met het geven van trainingen, het voeren van intake- en evaluatiegesprekken en het maken van trainingsschema's. Daarnaast doe je fysieke metingen en geef je begeleiding in de basics van voeding. Verder help je mee met het schoon en netjes houden van de trainingshal, de horeca en de kleedkamers. Ook sta je af en toe achter de balie om sporters te bedienen en voorzie je potentiĆ«le leden van informatie over SPORTJA. Daarnaast help je bij het uitvoeren van andere operationele werkzaamheden in overleg met Jordy, Michiel en Ben.

Vergoeding

Gebaseerd op trainingsinhoudelijke kennis, werk-/trainingservaring en eventuele extra taken/verantwoordelijkheden.

Vereiste

Er is geen opleidingsvereiste. Ervaring met training geven en/of trainen met barbells en dumbells waaronder squat, bench press en deadlift is wel een vereiste.

Heb je interesse om bij ons te komen werken, stuur dan voor 10 december een mail met jouw CV en motivatie naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

We horen graag van je!  

 

 

 

 

  

Start nu je Gratis Proefweek!

De meeste lezers van dit blog vragen een gratis proefweek aan.

Wil jij ook gebruikmaken van een gratis proefweek? Meld je dan vandaag nog aan!

START MIJN GRATIS PROEFWEEK

What does it take?

Echte Sportja sporters:

  • Halen voldoening uit trainen met losse gewichten, niet uit fitness apparaten
  • Focussen liever op juiste uitvoering van een oefening dan op een TV scherm
  • Laten hun ego thuis
  • Bereiken hun doel