Vacature fitnesstrainer/kracht- en conditietrainer

vacature trainer

Wij zijn op zoek naar een aanvulling op het team van trainers. Wij zoeken een man of vrouw tussen de 20 en 45 jaar die ervaring heeft met het trainen met barbells en dumbbells. Opleiding is geen vereiste want wij leren je de fijne kneepjes van het vak. Lijkt jou het leuk om part-time bij ons te komen werken als (bij)baan? Stuur dan een mail met je CV en motivatie naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Functie

Fitness trainer/kracht- & conditietrainer

Uren

Nader te bepalen

Functie omschrijving

Als trainer bij SPORTJA houd jij je bezig met het geven van trainingen en het voeren van intake- en evaluatiegesprekken. Daarnaast doe je fysieke metingen en geef je begeleiding in de basics van voeding. Verder help je mee met het schoonmaken en schoon houden van de trainingshal, de horeca en de kleedkamers. Ook sta je af en toe achter de bar om sporters te bedienen aan de bar en voorzie je potentiele leden van informatie over SPORTJA. Daarnaast zal je helpen bij het uitvoeren van andere operationele werkzaamheden in overleg met Jordy of Niels.

Vergoeding

Gebaseerd op inhoudelijke kennis, werk-/trainingservaring en eventuele extra taken.

Vereiste

Er is geen opleidingsvereiste. Ervaring met het trainen met barbells en dumbells waaronder squat, bench press en deadlift is wel een vereiste.

Wanneer je interesse hebt om bij ons te komen werken, stuur je een mail met CV en motivatie naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

We horen graag van je!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Start nu je Gratis Proefweek!

De meeste lezers van dit blog vragen een gratis proefweek aan.

Wil jij ook gebruikmaken van een gratis proefweek? Meld je dan vandaag nog aan!

START MIJN GRATIS PROEFWEEK

What does it take?

Echte Sportja sporters:

  • Halen voldoening uit trainen met losse gewichten, niet uit fitness apparaten
  • Focussen liever op juiste uitvoering van een oefening dan op een TV scherm
  • Laten hun ego thuis
  • Bereiken hun doel