Sport training: stabiliteit, coördinatie, wendbaarheid, change of direction & explosiviteit

Atletisch vermogen

Je atletisch vermogen bepaalt hoe goed jij je lichaam beheerst en aanstuurt. Atletisch vermogen zorgt ervoor dat jij, los van techniek en tactiek, een completere en betere speler en atleet wordt. Wil je maximaal presteren, train dan je atletisch vermogen.

Bij SPORTJA organiseren we op 12 juli een speciale training waarbij we de aspecten van het atletisch vermogen gaan trainen. De aspecten die wij gaan trainen zijn stabiliteit, coördinatie, wendbaarheid, change of direction en explosiviteit. Deze training is gericht op verschillende sporten zoals voetbal, basketbal, rugby, american football, volleybal, hockey, korfbal en atletiek. De training is ingedeeld in een algemeen gedeelte en een specifiek gedeelte. Het specifieke gedeelte is gericht op de sport die de sporter beoefent.

De training is voor leden van SPORTJA maar ook voor niet leden van SPORTJA. Deelname is kosteloos en vrijblijvend. Het doel is om sporters bewust te maken van de facetten van atletisch vermogen en sporters wat bij te leren over hoe te trainen voor de hoofd sport. Verder is het bedoeld als leuke sport middag met een groepje mensen!

De training vindt plaats bij SPORTJA (Willem Barentszstraat 15, Leiden) op zaterdag 12 juli 2015 van 14.00 - 16.00

Aanmelden kan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. De training is voor leden en niet-leden van SPORTJA, deelname is kosteloos.

Lees hier meer van onze andere blogs of ga naar onze homepagina.

Training

What does it take?

Echte Sportja sporters:

  • Halen voldoening uit trainen met losse gewichten, niet uit fitness apparaten
  • Focussen liever op juiste uitvoering van een oefening dan op een TV scherm
  • Laten hun ego thuis
  • Bereiken hun doel