Ontmoet stagiair Senne (14)

Wie ben ik?
Hallo, ik ben Senne van Oostenrijk, 14 jaar oud en ik volg de opleiding sport, dienst en veiligheid op het Da Vinci College Lammenschans. Ik hou van sport en voetbal is mijn passie. Ik voetbal bij RCL in de selectie en Feyenoord is mijn favoriete club.

Stage lopen bij SPORTJA
Vanaf vandaag loop ik stage bij SPORTJA en jullie zullen mij de komende twee weken zien. In deze 2 weken probeer ik zoveel mogelijk te leren hoe het er aan toe gaat binnen een sportschool. Wat ik onder andere ga leren is hoe mensen functioneel, met losse gewichten en eigen lichaamsgewicht, kunnen trainen en hoe ik mensen kan begeleiden tijdens hun training.

Mijn eindopdracht
Ik ben van plan om iets heel leuks te gaan organiseren. Mijn plan is om een groepstraining te gaan doen met leuke muziek, disco lampen en afwisselende oefeningen die voor iedereen toegankelijk zijn. Jullie zijn welkom op donderdag 17 april van 19:00 tot 20:00. Binnenkort krijgen jullie de officiƫle uitnodiging via een Facebook-evenement. Iedereen is welkom en ik wil er echt een feestje van maken!

What does it take?

Echte Sportja sporters:

  • Halen voldoening uit trainen met losse gewichten, niet uit fitness apparaten
  • Focussen liever op juiste uitvoering van een oefening dan op een TV scherm
  • Laten hun ego thuis
  • Bereiken hun doel