De seminars zijn ingepland op 22, 26 en 27 februari! Meld je nu aan

Seminars blog

De seminars zijn gratis, zonder verdere verplichtingen en voor iedereen toegankelijk. De seminars worden gegeven bij SPORTJA op de Willem Barentszstraat 15 in Leiden.

Tijdens deze seminar is er een theorie gedeelte over voeding en training en een praktijk gedeelte over training. We zullen de basis over voeding en training behandelen. Belangrijk om sportkleding mee te nemen voor het praktijk gedeelte (deelname praktijk is vrijblijvend).

Algemene seminars voor iedereen toegankelijk
Op zaterdag 22 februari van 13.00 - 15.00.
Op donderdag 27 februari van 18.30-20.30.

 

Ook kun je als vrouw terecht bij SPORTJA voor training en advies op het gebied van kracht & conditie en natuurlijk voeding. Tijdens deze seminar gaan we specifiek in op de heersende mythes, trends en flauwekul. Die bespreken we, helpen we de wereld uit en bieden je informatie waar je iets mee kan.

Seminars specifiek voor vrouwen
Op zaterdag 22 februari van 10.00 - 12.00.
Op woensdag 26 februari van 18.30-20.30.

 

Aanmelden kan door een mail te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., vermeld daarbij de dag die je wilt. Bij minimaal 5 aanmeldingen per seminar vindt er doorgang van de desbetreffende seminar plaats.

Schrijf je snel in, ik heb er zin in! 

What does it take?

Echte Sportja sporters:

  • Halen voldoening uit trainen met losse gewichten, niet uit fitness apparaten
  • Focussen liever op juiste uitvoering van een oefening dan op een TV scherm
  • Laten hun ego thuis
  • Bereiken hun doel